2016. november 14., hétfő

Szappankészítés a Nizita Szappanműhelyben - Kreatív Kimenő workshop

Ezen a workshopon a szappankészítés fortélyait sajátíthatjátok el Telkes Heni - a Nizita szappanműhely vezetője - segítségével.  

Klassz karácsonyi ajándék is lehet!

Érzékeny a bőröd? Egy kis kikapcsolódásra vágysz? Esetleg szeretnél egyedi, saját magad készített ajándékot adni karácsonyra? Pár órára kizökkenhetsz a mókuskerékből és közben azt is megtanulhatod, hogyan készíts természetes és szép szappanokat akár otthon is!

A tanfolyamon 3 óra alatt 5 különböző szappant készítünk el közösen, a végén receptekkel és min. fél kg szappannal térsz majd haza. 3 óra aktív kikapcsolódás, jó társaság, sok új információ. Gyere el és próbáld ki! A szappankészítéshez csak természetes anyagokat fogunk használni, mint például 100% tisztaságú, hidegen sajtolt illóolajak, növényi vajak és olajok. Ezek hatásáról is sok mindent megtudhatsz majd. 

Több időpont közül is választhattok, úgy, hogy amelyik megfelelő, azt mind jelöljétek be, és amelyikre összegyűlik 5 jelentkező, azt megtartjuk. 


Lehetséges időpontok: 
  • 2016. december 6-án 9.00-12.00
  • 2016. december 10-én 17.00-20.00
      Ne feledd, jelöld be a jelentkezéskor mindegyiket, amelyik megfelel!
      Helyszín: Nizita Szappanműhely, Szentendre, Rózsa utca 8.

      A tanfolyam ára: 7500 Ft*


      * "Hozd a barátnődet" kedvezmények erre a workshopra is érvényesek. Ha ketten jöttök 10%, ha hárman 15% kedvezményt kaptok!

      Erre a workshopra 16 éven felüliek jelentkezését várjuk, mivel a szappankészítés folyamatából adódóan veszélyes anyagokkal is dolgozunk!

      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése