2016. november 22., kedd

Trendi csomagolás

Szeretem a szép dolgokat. De még jobban szeretem azokat, amik egyszerre szépek és hasznosak. Összegyűjtöttem néhány egyedi és szép megoldást arra, hogy hogyan csomagoljunk. A külső ebben az esetben tovább növeli a belső tartalom értékét. Az pedig már ráadás, ha a belső is szép. Remélem kedvet csinálok ezzel az igényes, feldobó csomagoláshoz. 



Forrás: Pinterest
Gyertek velünk szappant készíteni, és akkor rögtön lesz mit ilyen szépen becsomagolni! A workshopon segítséget is kaptok a csomagolást illetően!Kattints!

Lássuk az ötleteket!

1. Játékos

Szabd személyre a csomagolást! Az autó tetején a karácsonyfa igazán jópofa ötlet! Rajzold le annak az autóját, aki kapja az ajándékot. Ezek a kis csomagok "véletlenül" pont szappan méretűek.

2. A pöttyös mindig menő!

Vidám, stílusos és tuti siker. Csomagold pöttyös papírba az ajándékot! Ha több ajándékot is adsz egyszerre, variáld egyszínűvel, így mégjobban érvényesül. 

Forrás: Pinterest
3. Ha szappant ajándékozol, akkor nyomdázz bele mintát vagy feliratot, tedd bele egy átlátszó celofán zacskóba, kösd be szalaggal és máris kész a tökéletes ajándék. Készítsd nálunk el a karácsonyi szappanjaidat! Feliratot is nyomdázhatsz majd bele!


Forrás: Pinterest

4. Ha natúr papírba csomagolsz, díszítheted egy kis fenyőággal vagy rozmaringágacskával és madzaggal. A kézzel írt vagy rajzolt karácsonyi motívum is sokat dob a dolgon.

Forrás: Pinterest

+1 Ingyenesen letölthető ajándékkísérők. Kattints a képekre!

Ezekkel az ajándékkísérőkkel igazán feldobhatod a legegyszerűbb, natúr csomagolópapírt is. Csak nyomtasd ki, vágd körbe és lyukaszd. Pékzsinórral, színes, csíkos vagy pöttyös szalaggal, de len madzaggal (Szentendrén pl a Gazdaboltban is beszerezhető) is remekül mutat!
 http://fellowfellow.com/freebie-christmas-gift-tags/ 



http://www.kellimurray.com/2013/12/21/free-printable-2013-holiday-gift-tags/ 
 
 Jó készülődést!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése